Business coaching

Het beste uit jezelf en/of je team halen. Dat bereik je met business coaching. Je commerciële doelen en ambities scherp krijgen en een praktisch en pragmatisch stappenplan om het te bereiken.

Waarom Business Coaching voor uw organisatie?

Sturen en begeleiden naar zakelijk succes

Om individueel en gezamenlijk succesvol te zijn is sturing nodig: op binnenhalen en behouden van klanten, op resultaat, op inzet, op persoonlijke plannen en ambities. Discipline en doen zijn sleutelwoorden bij sturing. 

Binden en Boeien Talent

In uw competitieve wereld moet je het beste talent continu binden en boeien omdat de “war on talent” vol gaande is. Met persoonlijke en professionele ontwikkeling op gebied van ondernemerschap en commercie bindt u uw medewerkers voor langere tijd. 

Bewust Bekwaam Sales Leiderschap

Om duurzaam en succesvol te groeien en zorg te dragen voor een motiverend klimaat moet er geïnvesteerd worden in persoonlijk sales leiderschap en effectieve aansturing van eigen teams. Ik help u om uw leiders te leren om met het team de beste salesresultaten te behalen.

Voor wie:

Specifiek voor vakinhoudelijke professionals die ook sales verantwoordelijkheden hebben.

Ontstaan uit uw praktijk:

Speciaal ontworpen en gebaseerd op de praktijk van zakelijke dienstverleners: fee earners binnen advocatuur, accountancy, consultancy, bankwezen, tech en financial services.

Op Maat Gemaakt

Alle business coaching trajecten voor individuele deelnemers of teams worden op maakt gemaakt voor uw bedrijf en uw ambities en werkveld.

Bel me op 06 37 650 310 of mail me op alexander@happygiraffe.nl

Over OnsContactLicenties & Certificaten

Klanten Vertellen: Casus PlasBossinade Advocaten & Notarissen

Kijk ook eens bij mijn blogs of ga gelijk naar Het Zuurstofmasker-principe , Vraag jezelf: Waarom? of Verkopen is kinderspel

Een greep uit mijn klanten:

×

Welkom bij Happy Giraffe Coaching. Klik op de coach voor een Whatsapp-chat of mail op alexander@happygiraffe.nl De chat is niet live, we reageren zo snel mogelijk.

× Hoe kan ik je helpen?