Gecertificeerd ADHD/ADD Coach

Toen ik 38 was, vielen er voor mij een aantal puzzelstukjes op hun plek. Ik had namelijk net de diagnose ADHD gekregen, en dan van het overwegend onoplettende type. Ik ging me informeren over wat dat dan was en er viel heel veel op zijn plek, aan verklaringen dan, nog niet aan oplossingen.

De afgelopen jaren heb ik veel onderzoek gedaan naar de impact van ADHD op het dagelijks leven van kinderen, jongeren en volwassen. Het viel me op dat er in het Nederlands weinig begrijpelijke en wetenschappelijke informatie te vinden was. Er zijn veel mythes over ADHD/ADD, over wat het is, wat het niet is, wat je er wel en niet mee kunt, over medicatie, etc.

Het is mijn doel om alle beschikbare informatie te toetsen aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten over ADHD/ADD.

Het is mijn missie en mijn passie om daaruit vooral eenvoudig toepasbare interventies in de thuissituatie, op school of op het werk te ontdekken en te delen met mijn klanten. Dit kan zijn door één-op-één coaching, coaching van ouders of docenten, workshops over ADHD/ADD is de klas, en vooral door mijn kennis breed te delen in mijn blogs.

Sinds 2021 ben ik internationaal gecertificeerd ADHD/ADD coach, ik heb kunnen en mogen leren van vooraanstaande wetenschappers en pioniers op het gebied van ADHD/ADD uit de Verenigde Staten van Amerika en het Verenigd Koningkrijk.

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen, neem gerust contact met me op: alexander@happygiraffe.nl of 06 27 650 310

×

Welkom bij Happy Giraffe Coaching. Klik op de coach voor een Whatsapp-chat of mail op alexander@happygiraffe.nl De chat is niet live, we reageren zo snel mogelijk.

× Hoe kan ik je helpen?