Categorieën
Coaching

Zorg voor jou, vanuit het hart

UPDATE 10 FEBRUARI:

Helaas zitten we nog steeds in een lockdown en nu ook met avondklok. Ik verleng onderstaande aanbod tot voorlopig 2 maart zolang mijn agenda dat toelaat.

Dinsdag 12 januari. De dag van een nieuwe persconferentie. Helaas, weinig goed nieuws. De “lock-down” blijft nog tot minimaal 9 februari duren. Veel ouders van kinderen op basis- en middelbaar onderwijs zullen even hebben geslikt. Tieners zullen hebben gevloekt: weer beperkingen! Ondernemers in horeca en retail zullen misschien boos de afstandsbediening naar de TV hebben gegooid. De zorg zet zich nóg een keer schrap op wat er nog komen gaat. Hoe moet dit verder? Ik weet het niet.

Wat ik wel weet, is hoe belangrijk het is om juist nu een gezonde balans te hebben tussen brein, hart en lijf. Voor zowel jong als oud!

Ik ben in januari na een burnout weer begonnen met mijn coachingspraktijk. Omdat ik geloof in mensen, hun kwaliteiten en hun potentie.

Ik vind het zo moeilijk om te zien hoe mensen, jong en oud, lijden onder de coronacrisis. Daarom heb ik besloten om wat te doen.

Ik bied iedereen* die daar behoefte aan heeft tot het einde van de lockdown (nu 9 februari) 4 sessies van een uur gratis video-coaching. Om gewoon even te kletsen, om je hart te luchten, om een plan te maken hoe om te gaan met je gezin of werk in deze situatie, maakt niet uit. Ik ben er voor jou!

Bel me op 06 27 650 310 of mail me op alexander@happygiraffe.nl om een afspraak te maken.

Contact

  • Iedereen is welkom zolang ik ruimte heb in mijn agenda. Vol = Vol

×

Welkom bij Happy Giraffe Coaching. Klik op de coach voor een Whatsapp-chat of mail op alexander@happygiraffe.nl De chat is niet live, we reageren zo snel mogelijk.

× Hoe kan ik je helpen?