Over Ons

Mijn naam is Alexander Hilberts (1974). Ik ben getrouwd met Isabelle (1977), vader van Victor (2008) en Valentijn (2015) en baasje van Pepper de Koningspoedel.

Ik geloof dat ieder mens uniek en onvervangbaar is. Door een combinatie van “nature” en “nurture” heeft iedereen zijn unieke pakket aan talenten en kwaliteiten. Voor veel mensen, jong en oud, is niet helder wat deze specifieke talenten en kwaliteiten zijn.

Het is mijn missie om kinderen, tieners en volwassen te helpen bij het ontdekken en inzetten van hun kernkwaliteiten om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn. Een volledige balans tussen hoofd, hart en lijf helpt hen om hun diepste drijfveren aan te boren en een leven vol voldoening te leiden.

Ik doe dit door verschillende vormen van coaching in te zetten op basis van de nieuwste wetenschappelijke neurobiologische inzichten. Ik ben post-HBO gecertificeerd trainer & coach en internationaal gecertificeerd ADHD-CCSP Coach.

Bel me gerust op 06 27 650 310 of mail me op alexander@happygiraffe.nl voor een kennismaking.

Contact

Ik werk in de regio Gooi- en Vechtstreek: Hilversum, Naarden, Bussum, Huizen, Weesp, Laren, Blaricum en Wijdemeren.

Voor business coaching werk ik ook op locatie of online.

Een greep uit mijn klanten:

Lid Landelijke Vereniging voor Supervisie & Coaching

Algemene Voorwaarden Happy Giraffe Coaching

×

Welkom bij Happy Giraffe Coaching. Klik op de coach voor een Whatsapp-chat of mail op alexander@happygiraffe.nl De chat is niet live, we reageren zo snel mogelijk.

× Hoe kan ik je helpen?