Categorieën
Coaching

Babynieuws in de Beekse Bergen: jong van zeer bedreigde giraffensoort geboren

In deze tijden van rellen en coronabeperkingen is een positief bericht vaak een fijne afwisseling voor ons brein. Een kleine reminder dat het leven in de natuur, buiten de greep van politiek en maatschappij, gewoon doorgaat.

Een geboorte is altijd een bijzonder moment in de grote cirkel van het leven. De geboorte van een girafje, zeker een bedreigde soort, maakt mij altijd extra blij.

De giraf is het symbool voor een manier van leven vol compassie en empathie. Van het uitstellen van je oordelen, het luisteren en onderzoeken van je emoties en van het onderzoeken naar wat je echt nodig hebt om een leven vol voldoening te leven.

De giraf is het landdier met het grootste hart, en door zijn lange nek kan hij alles van gepaste aftand een rustig objectief bekijken. Een giraf kan zichzelf ook helen. Als hij een wondje heeft op zijn lijf, likt hij daaraan. In zijn speeksel zit een bepaald enzym dat er voor zorgt dat het wondje desinfecteert en het speeksel laat een soort natuurlijk pleistertje achter.

Ben jij op zoek naar een leven vol voldoening, wil je graaf met compassie naar jezelf en anderen leren kijken? Zijn er schrammen op jouw lijf of ziel die wel wat zachte aandacht en genezing verdienen?

Laten we daar dan een over in gesprek gaan. Bel me of mail me of vul het contactformulier in op Contact

Hier het hele artikel over de jonge giraf op AD: Babynieuws in de Beekse Bergen: jong van zeer bedreigde giraffensoort geboren

Over Ons Persoonlijke Coaching Kindercoaching Business coaching

×

Welkom bij Happy Giraffe Coaching. Klik op de coach voor een Whatsapp-chat of mail op alexander@happygiraffe.nl De chat is niet live, we reageren zo snel mogelijk.

× Hoe kan ik je helpen?