Categorieën
Coaching

Happy Giraffe Coaching nieuwe shirtsponsor jongste jeugd SV-NVC Naarden

Happy Giraffe Coaching heeft zich vanaf het seizoen 2022-2023 voor twee jaar verbonden als shirtsponsor voor de jongste jeugd van NVC. Vanaf het nieuwe seizoen zullen de eerste teams van JO8, JO9 en JO10 spelen met het logo van Happy Giraffe Coaching op de voorkant van het shirt.

Happy Giraffe Coaching heeft zich vanaf het seizoen 2022-2023 voor twee jaar verbonden als shirtsponsor voor de jongste jeugd van NVC. Vanaf het nieuwe seizoen zullen de eerste teams van JO8, JO9 en JO10 spelen met het logo van Happy Giraffe Coaching op de voorkant van het shirt.

Eigenaar Alexander Hilberts van Happy Giraffe Coaching over de samenwerking:

“Via het voetbal van mijn twee zonen ben ik bekend geraakt met NVC. NVC herbergt als club belangrijke waarden waar ik voor sta met Happy Giraffe Coaching: Geloven in talent en ontwikkeling. Geloven in de groei van kinderen, tieners en volwassenen. Hen in staat stellen om met elkaar het beste uit zichzelf te halen. Zowel op individueel niveau en als team. De lijnen binnen NVC zijn kort, de sfeer is warm. Binnen de jeugdteams heb ik mogen ervaren dat plezier, prestaties en vriendschap hand in hand gaan. “

NVC Voorzitter John Koopmanschap (rechts) en Alexander Hilberts (links)

NVC is meer dan alleen een voetbalclub

NVC is de enige voetbalclub in Naarden met ruim 600 leden, verdeeld over G-voetbal, pupillen, junioren en senioren. NVC heeft niet alleen een recreatieve maar ook belangrijke sociale functie in Naarden. Rond een kwart van de inwoners is direct of indirect betrokken bij NVC.

NVC gelooft dat investeren in sport en in het verbinden van mensen voor alle betrokken meerwaarde heeft.

Iedereen is uniek en onvervangbaar

Alexander Hilberts sluit zich hier bij aan: “Bij Happy Giraffe Coaching geloven wij dat iedereen uniek en onvervangbaar is. Door een combinatie van “nature” en “nurture” heeft iedereen zijn unieke pakket aan talenten en kwaliteiten. Voor veel mensen, jong en oud, privé of zakelijk, is niet helder wat deze specifieke talenten en kwaliteiten zijn.

Het is onze missie om kinderen, tieners en volwassen te helpen bij het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van hun talenten om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn.

Een balans tussen hoofd, hart en lijf helpt om grip te hebben en te houden op het leven. Wij hopen door de bijdrage in geld en kennis bij te dragen aan een gezond sportklimaat bij NVC waar een ieder op zijn of haar eigen niveau kan werken aan grote en kleine voetbaldromen en kan bouwen aan dierbare vriendschappen.”

Over OnsKinder- en jongerencoachingBusiness coaching

×

Welkom bij Happy Giraffe Coaching. Klik op de coach voor een Whatsapp-chat of mail op alexander@happygiraffe.nl De chat is niet live, we reageren zo snel mogelijk.

× Hoe kan ik je helpen?